Onsdags i solen med O!


skål!?



vi hade radat upp med jordgubbar, vindruvor och såklart,godis! vem älskar inte att hänga i solen med nära och kära lixom? det kan bara inte bli fel.

-------------------



började dagen med att ligga ute i solen(härligt!) sen tog jag bussen in till stan där jag mötte mamma och syster sen åkte vi och åt, sen kollade vi lite i affärerna och "ikväll" blir det grillning! :)
Vill verkligen inte ens tänka på att lovet strax är slut.. Ska bara njuta dom sista dagarna istället.

Moln...

Vaknade upp imorse och ba: YES solen skiner idag igen! Så hopppade jag in i duschen sen la jag mig på verandan i solen, hann ligga där i typ en kvart sen kom stora gråa monstermoln och förstörde allt.. Så nu får jag väll ta tag i mitt rum istället som man knappt ser golvet på..


Tisdag

Idag har jag hängt med The Man, vi gjorde mästerlunch och dunkade musik. Sen åkte jag och träna, efter isen så fick vi vara med på ZUMBAN som var i ishallen... ja vad ska man säga, hon som höll i det hade bara gått en utbildning,kunde inte danserna, höll inte takten alls osv.... det kändes väldigt B. Ska bli skönt att gå hos den andra tjejen nästa vecka, hon vet iallafall vad hon håller på med.

hehe

God natt Bubbel

Vet att du har det mycket bättre nu och att det här var det bästa för dig. Sov gott så ses vi snart igen, älskar dig ♥



¤


Lov tammefan!

NUUU är det äntligen lov! Ska bli riktigt skönt, hoppas att det blir lika fint väder som det har varit i veckan :) Imon ställer jag kanske alarm ganska tidigt och om det är fint väder går jag ut för att fota, annars somnar jag om :P
Glad Påsk!

UNDERBART VÄDER

Slutade halv 12 idag så jag och Olivia tog bussen ner på stan, gick till biblioteket för att låna nån bok till svenskan sen gick vi och åt lunch. Syster följde mig till körskolan,gick väll sådär, sen gick vi och satte oss på kaffestugan,kikade även lite i affärerna. Älskar att de verkligen känns att det är vår nu! till och med krokusarna har börjat poppa upp under äppelträdet, härligt.
Som jag gjorde när jag va liten: slog ut armarna och sa, ååh! nu börjar man känna livet i sig igen!!
Fan sant ju, klok redan då, haha.


alltid lika svårt att komma på en rubrik


..

Igår tände vi ett ljus för dom älskade Peter och Tusselina. Vila i en enorm frid!
Vi tänker på er.