20110228



Har haft en supero eftermiddag med Olivia idag, vi kolla runt lite och provade massa kläder sen käka jag sushi för första gången vilket jag tyckte va äckelgott sen gick vi och köpte oss en varsin markandsrem och drog hem till mig för att dricka latte, mums! Eftersom min förmiddag sög så va de skönt å gö nå bra av dagen ändå.


LEOPARD


MIDDAG

Det blev en god liten middag med familjen för mig igår istället, min favorit gryta: kyckling med tomater,purjolök ,vitlök och jordnötter MUMS! Imon blir det tårta med släkten och förhoppningsvis Olivia :)
Lämnat in min CV idag, håll tummarna att jag får jobbet!
Mitt rum ser förjävligt ut, dags att göra nått åt det.


IT'S MY FUCKING BIRTHDAY TOMORROW

-

Ja,vad fan gör man?



hatar när det känns som att man inte kommer nånvart, står och trampar i tugummi eller nå.. Men det löser sig sa flickan som sket i badkaret,eller hur? ;) haha.. kul humor jag har..
tragiskt.

Säg aldrig aldrig

Fan asså jag är FÖRKYLD, va i helvete? Jag som aldrig brukar vara sjuk eller så. Men man ska aldrig säga aldrig heter det väll? Och nu är jag ett bra exempel på det.. Hej föresten, jag har inte uppdaterat på skitlänge och får se om jag ska ha kvar bloggen överhuvudtaget.Men om jag tar bort den här gör jag säkert en ny iallafall, om jag känner mig själv. Te med honung och Sofias änglar väntar